Skip to main content
AktuelltLanseringar

Allsång med folkkära artister i ny storsatsning på Grönborgs Trädgård

Inlagt av 28 juni, 2021juli 5th, 2021No Comments

I augusti blir det stjärnspäckad allsång på Grönborgs Trädgårds nya eventarena. I ett nytt samarbete med Sundbyholmstravet satsar Grönborgs på mat och nöje med planer både i sommar och under kommande höst. Den nya utomhusarenan räknar med att kunna ta in upp till 500 personer och kommer att ha egen scen och en större uteservering. Uteserveringen kommer att ha fulla rättigheter.

Sedan ett par veckor finns även en foodtruck på plats utanför Grönborgs, och tanken är att den kommer att vara med vid de större evenemangen. Under veckorna lagas det luncher med husmanskost,  både för avhämtning eller att äta i den befintliga uteserveringen. I foodtrucken finns kocken Annelie Eriksson Blok, som tidigare jobbat bland annat på Hotell Kompaniet.

Biljetter till de första två evenemangen kan bokas redan nu, och biljetthanteringen börjar officiellt från och med på torsdag den 1 juli. Den 12 augusti gästar Kikki Danielsson och den 19 augusti gästar Charlotte Perelli.

Vi har tagit fram digital marknadsföring till den nya verksamheten med två nya sidor på Grönborgs hemsida. Den ena är för eventverksamheten med beställningsformulär för biljetter. Den andra är för nya foodtrucken med information och löpande veckomenyer. Vi kommer även att jobba med kampanjer i sociala medier.

Välkommen att läsa mer och att boka på gronborgstradgard.se
Kolla även in foodtruckens veckomeny