Skip to main content
AktuelltLanseringar

Cebro levererar små och stora miljösmarta tankar

Inlagt av 18 juni, 2021augusti 18th, 2022No Comments

För det är det man har gjort –  man har tänkt på miljön i konceptet när man producerar nya och tankar och silor i syrafast, rostfritt stål. Såg ut som en tank(e), va? Det blev ett kul ordvrängande emellan varven när vi byggde denna hemsida. Men det är sant. Företaget bygger även om begagnade tankar. I den processen återvinner man rostfritt stål, och det är bra för vår miljö.

Cebro erbjuder nya & begagnade silor och tankar i rostfritt och syrafast stål för flytande produkter. Man utrustar och anpassar efter kundönskemål och sköter allt från tillverkning till färdig produkt för leverans. Företaget drivs av Sören Broman från Nyköping som har 50 års erfarenhet inom den rostfria branchen. Sören har jobbat med totalentreprenader och processlinjer inom främst livsmedelsbranchen i Sverige och Europa.

Företaget drivs med bas i Nyköping och med tillgång till en modern verkstad och lageryta på 20,000 kvm i Lökken på norra Jylland i Danmark. Man erbjuder även egna transportlösningar med trailers, kranbilar och kranar.

Vi fick uppdrag under våren att ta fram en ny hemsida som på ett tydligt och lättfattligt sätt presenterar verksamheten och produkterna. Man se processen från verkstad till leverans på plats, och en annan tank(e) är att kunna fylla på med produktbilder i de olika bildgallerierna. Hemsidan har även en blogg och är kopplad till en nyhetsbrevsfunktion.

Välkommen att besöka Cebros nya hemsida på cebro.se

Se fler kundcase i vår portfolio