Skip to main content
AktuelltLanseringar

Vem älskar inte att gå till tandläkaren?

Inlagt av 1 juni, 2021No Comments

Tandläkare Göran Herbring i Oxelösund har vart kund hos oss sedan 2014. Då tog vi fram ett helhetskoncept med varumärke, hemsida och printmaterial. Vi uppgraderade och byggde en ny hemsida i WordPress 2017.

Våren 2021 var det dags att uppdatera bilder på personalen, och vi passade även på att uppdatera hemsidan med ny design och logistik (UX). Vi ville att besökaren skulle få ett lika trevligt och glatt bemötande på hemsidan som när man besöker kliniken. Med KG Z Fougstedts magiska bilder och ett nytt gränssnitt så blev hemsidan mer välkomnande, mer tydlig och lättare att navigera.

Välkommen att besöka Göran Herbring och hans team på tandläkareherbring.se

Vi har gjort helhetskoncept åt flera andra av våra kunder. Välkommen att besöka våra projektstudier för Kullbergs Kontorsvaror, Åkerbergs Trafik och Superbowl Nyköping.

Se även vår portfolio

Ett speciellt tack till Peter Fröjd på Dowstairs Photo för komplementerande foto efter KG Z Fougstedts bortgång.