Skip to main content
AktuelltLanseringar

Nyköpingshus lanserar nya konceptet Slottskrogen

Inlagt av 26 maj, 2021No Comments

Efter en vår av förberedelser så lanseras idag vad som kan bli en milstolpe för företaget Nyköpingshus Fest & Konferens. Förberedelserna pågår för fullt just nu inför premiären nästa fredag den 4 juni av det nya konceptet ”Slottskrogen”. Då öppnar Nyköpings nya nöjes- och kulturscen med nypremiär av förra höstens dinnershow ”Krig, fred och lite kärlek på Nyköpings Slott. Man kan även se fram mot blueskvällar, tributeshow till Marie Fredriksson med aktuella sångtrion Jamladies och allsång med Nyköpingstjejerna 2njoy. Sommarprogrammet på Slottskrogen är späckat med både återkommande evenemang och överraskningar.

Vi på Anderberg Media fick åter igen förtroendet att vara med från början och ta fram kommunikation av varumärken (som vi också tagit fram), digital marknadsföring på hemsidan och i sociala medier. Vi jobbar även sedan ett drygt år tillbaka med kontinuerlig annonsering på Google åt företaget.

Läs mer om konceptet Slottskrogen på Nyköpingshus hemsida

I vår värld av marknadsföring och kommunikation är en logotype och ett varumärke mycket mer än bara ett namn på en verksamhet eller en produkt.

Läs om hur vi jobbar och se exempel på andra varumärken vi gjort