Skip to main content
AktuelltLanseringar

Upplev sommaren på Vibäck Semesterhem

Inlagt av 20 maj, 2021No Comments

Naturskönt i Sörmlands kustband, bara någon mil från Nyköping finner ni Vibäcks semesterhem. Hit kan man ta sig både med bil och med båt. Båtplats finns vid anläggningens egna strand. Vibäck erbjuder dig avkoppling i en lugn miljö där du själv väljer aktivitetsnivå. Sola och bada vid semesterhemmets strand direkt i anslutning till stugorna eller låna en båt för en fisketur.

Anläggningen drivs av IF Metall Järnbruksklubben i Oxelösund och är i första hand för klubbens egna medlemmar. I Vibäck finns det 12 stugor som är modernt inredda samt en storstuga med 4 rum. Stugorna har självhushåll med gemensamma servicehuset erbjuder toaletter, duschar, bastu och tvättstuga.

Vi fick uppdraget i slutet av 2020 att göra en ny hemsida, och istället för att bygga en separat hemsida så beslutades det att bygga in Vibäck Semesterhem i den redan befintliga hemsidan för IF Metall Järnbruksklubben. Vi har skapat en “stugkatalog” med information om varje stuga och även en kartfunktion för att man lätt ska kunna hitta till respektive stuga. Bokningarna görs sedan direkt på hemsidan via ett bokningsformulär.

Vi har även skapat en sida där man kan se vad man kan göra på anläggningen och även runt omkring. Bloggen fick en funktion där man via ett och samma verktyg kan lägga ut information och välja om det ska visas i bloggen för IF Metall Järnbruksklubben, Vibäck Semesterhem eller i både och.

Välkommen att läsa mer på jbkox.se