Skip to main content
AktuelltLanseringar

Vi lanserar ett eget koncept för marknadsföring i sociala medier

Inlagt av 5 februari, 2021maj 11th, 2021No Comments

2021. Den första månaden på det nya året bara försvann, och vi är redan inne i februari. Man får undra ibland var tiden tar vägen. Såhär långt så har vi haft ett flygande start på det nya året. Flera webbproduktioner har löpt på över årsskiftet, nya har hunnit rulla igång och flera ligger och väntar.

I december lanserade vi ett eget nytt koncept för SMM (Social Media Marketing). Vi hade suttit från och till under hösten 2020 och resultatet var över förväntningarna när vi testkörde vårt koncept på ett par av våra kunder. Under januari har vi vässat koncept ytterligare och även lagt upp individuella startstrategier. Nu kommer vi att jobba löpande under till att börja med våren 2021 med kommunikation i kombination med kampanjer för dessa kunder.

Vi kommer att presentera både koncept och case framöver här på vår hemsida. Hör gärna av dig om du också är intresserad eller bara nyfiken på hur vårt upplägg och koncept fungerar.