Skip to main content
AktuelltLanseringar

Decorant Golvteknik i Nyköping lanserar ny webb

Inlagt av 18 december, 2020maj 11th, 2021No Comments

Decorant Golvteknik i Nyköping skapar hållbara interiörer och exteriörer genom förädling av gamla och nya betonggolv samt alla typer av fogfria golvsystem. Företaget drivs av Magnus Ekstrand som ger professionell och erfaren hjälp med 15 år i yrket. Decorant anlitas framförallt av kommersiella verksamheter som industrier, kök/restauranger, lager och verkstäder. Bland uppdragsgivarna hittar man bland annat Scania, Storstockholms Lokaltrafik (SL), Skanska och JM Bygg. Företaget tar även uppdrag som gäller mindre garage och privata bostäder.

Magnus är en av dom som vi fått tillfälle att jobba med ända från starten av företaget. Vi var med som smakråd när det skulle bestämmas namn på företaget, och vi tog sedan fram logotype och grafisk profil. I december har det tagits fram ännu en logo, denna gång till företagets 10-årsjubileum. Vi har även tagit fram en ny och större hemsida, då företaget har expanderat under de senaste åren.

Läs mer om Decorant och se Magnus egna fantastiska referensbilder på decorant.se