Skip to main content
Aktuellt

LAB 360° introducerar ny provtagningsteknik för Covid-19

Inlagt av 9 december, 2020maj 11th, 2021No Comments

Vi skrev om LAB 360° redan i mars, då företaget var en av de första på marknaden med COVID-19 testkit. I slutet av våren och i somras slog man alla besöksrekord på hemsidan med en enorm efterfrågan på testkit över hela världen. Under hösten har man jobbat febrilt med att utveckla produktsortimentet för att anpassa den för efterfrågan. Detta i en tid när vetenskapen i sig självt gått framåt med en rasande fart i jakten på ett vaccin.

Vi uppgraderade konceptet på LAB360.se för någon vecka sedan i förberedelse för den nya linje med produkter inom testkit för COVID-19 som nu lanseras på hemsidan. Målet med det nya konceptet är att göra det tydligare och lättare hitta det man letar efter i en produktkatalog som nu utökas ytterligare.

LAB 360° ett Nyköpingsföretag med över 30 år som leverantörer av kvalitetsutrustning till laboratorier på sjukhus och kliniker.

Läs om den nya provtagningstekniken på lab360.se