AktuelltLanseringarProjekt

Bo&Bis Underkläder & Kläder lanserar webbshop

Inlagt av 3 december, 2020No Comments

Bo&Bis säljer kvalitetsunderkläder och kläder till tjejer, och har sin butik på Östra Storgatan i Nyköping. Butiken drivs av Anna Björk tillsammans med sin mamma Marie, och är kända för sitt sortiment där det finns något för alla storlekar och former.

Vi har varit med och hjälpt till med marknadsföringen ända från starten 2014, då vi hjälpte till att ta fram varumärke och logotype. Samma år gjorde vi även butikens första hemsida. September 2019 lanserade Bo&Bis sin nya och lite banbrytande hemsida med lokala tjejer i olika åldrar och former figurerade som modeller. Hemsidan fick ett enormt gensvar och hjälpte till att öka tillströmningen av kunder i butiken.

Redan innan uppförandet av den nya hemsidan hade ett koncept diskuterats att koppla på en webbshop som de stora klädkedjorna, men mer anpassat för den lilla butiken. En webbshop skulle ge möjlighet att sälja ett urval av butikssortimentet online, vilket skulle underlätta för kunden att köpa mer vid behov. En kombination av en webbshop och en fysisk butik öppnar ju även en mängd nya möjligheter för effektiv marknadsföring och kampanjer.

Våren 2020 tog tjejerna beslutet att ta steget, och vi började bygga på det nya konceptet redan innan sommaren. Den nya hemsidan/webbshopen lanserades innan första adventshelgen, inför årets julhandel.

Välkommen att besöka vårt första webbshop/storefrontkoncept för mindre butiker på boobis.se