Skip to main content
AktuelltLanseringar

Bli medlem i Onyx Vänner och vinn fina priser

Inlagt av 30 november, 2020maj 11th, 2021No Comments

Onyx Innebandy är en av Sörmlands största idrottsföreningar för inomhusidrott med runt 600 aktiva i olika åldrar. Sedan 4 år är Kecke Lundh klubbchef, och har varit med och startat ett antal projekt som t.ex. Campox Sportboende och integrationsprojektet En Tröja För Alla.

Thomas och Kecke känner varandra sedan länge och återförenades våren 2019 via ett av de lokala nätverken här i Nyköping. Mötet utmynnade i ett samarbete i vilket flera hemsidesprojekt startades. Två av dessa hemsidor (En Tröja För Alla och Campox) lanserades hösten 2019, och nu har vi lanserat den tredje med Onyx Vänner.

Onyx Vänner är hemsidan som fungerar som en portal för support och sponsring av verksamheterna på Onyx Innebandy. Här kan man få ett medlemskap kostnadsfritt för att ta del i utlottningar och specialerbjudanden. Om man prenumererar på Onyx Vänners medlemslott så får man vara med i den stora månatliga utlottningen av priser som doneras av ett antal sponsorer.

Imorgon börjar ju nedräkningen till jul, och på Onyx Vänner kommer man att köra en julkalender med “lucköppning” och vinnare varje dag för sina medlemmar.

Vill du också vara med? Kolla in onyxvanner.se och registrera ett medlemskap du med!