Skip to main content
AktuelltLanseringar

Öhrs Rör i Oxelösund lanserar hemsida

Inlagt av 16 oktober, 2020maj 11th, 2021No Comments

Öhrns Rör AB startade 2017 av Stefan Öhrn som ett enmansföretag. Målet var att leverera tekniska och energismarta lösningar för sina kunder. Stefan har en mångårig och bred erfarenhet inom VVS-yrket, både som ledande montör samt utbildare.

I början av 2019 tecknade Öhrns Rör ramavtal med Oxelösunds kommun, Kustbostäder och Oxelö Energi. Företagsstrategin var att växa, och i april 2019 samma år blev Johnny Eriksson delägare i företaget. Ett och ett halvt år senare kändes det dags att börja satsa på marknadsföring, och vi fick i uppdrag att ta fram en hemsida.

För oss känns det kul att få ännu ett tillskott till våra kunder i Oxelösund. Andra som valt oss som leverantör är bland annat Kirres Åkeri, Söderströms Plåt och Oxelösunds Båt & Motor.

Välkommen att besöka Öhrns Rör på ohrnsror.se