Skip to main content
Aktuellt

Historisk dinnershow på Nyköpingshus i höst

Inlagt av 9 oktober, 2020maj 11th, 2021No Comments

Nu bjuder Per Karlsten & Co på Nyköpingshus in till historisk dinnershow i slottets salar. En majestätisk musikalupplevelse en för alla sinnen och smaklökar utlovas, som handlar om hur stora kungligheter har huserat och satt sina avtryck till eftervärlden sedan 800 år. Man får även stifta bekantskap med hur den vanliga människan upplevde dessa maktkamper som ger oss en inblick i mänskliga värderingar och önskan om fred och plats för kärlek.

Den röda mattan rullas som vanligt ut och eldarna tänds som det sig bör till en majestätisk afton som denna. Slottets prisbelönte köksmästare har specialkomponerat en middag till utifrån noga utvalda råvaror från lokala producenter, precis som under slottets storhetstid.

Vi har fått det majestätiska uppdraget att skapa marknadsföringen till detta event, en marknadsföring som förmodligen också kommer att gå till historien. Missa inte att boka detta, då det i dessa tider finns mycket begränsat med platser.

Välkommen in att läsa med på https://nykopingshus.nu/restaurang/#dinnershow