Skip to main content
Aktuellt

Rekordhöst med uppdrag på Anderberg Media

Inlagt av 7 oktober, 2020maj 11th, 2021No Comments

Just nu befinner vi på Anderberg Media i något av en rekordhöst med bokningar av uppdrag. Det känns som det är ett lyft på gång överlag, blandat med oro för en ny Corona-våg. Vi känner ändå positiva vibbar och framförallt inom hantverkssektorn, men även mindre företag inom vård och hälsa börjar komma igång igen, och vi har ju även kunder inom handelssektorn, varav ett projekt som kommer att presenteras framöver.

Vi vässar tänderna och fortsätter att gasa på, och vi gör det med vårt nya, briljanta team och en kompetenshöjning med det som vi berättat om förut. Vi håller just nu på med en välbehövlig uppdatering av vår egen hemsida, och idag har det uppdaterats inte mindre än 9 nya case i portfolion från våren och sommaren som varit. Vi gör det för att förbereda för det som kommas skall då vi har massor som händer just nu.

Så, håll gärna koll på våra kanaler, vi kommer att presentera flera roliga nyheter framöver, dels nya produktioner, en ny filial och utveckling av nya partnerskap. Vi kommer även att uppdatera våra tjänster här på vår hemsida.

Välkommen att besöka vår portfolio