Skip to main content
AktuelltLanseringar

Kirres Åkeri i Oxelösund lanserar ny hemsida

Inlagt av 17 augusti, 2020maj 11th, 2021No Comments

Sitter och skriver första blogginlägget efter sommaren under en het augustimånad. Hoppas att du har haft det bra och fått lite välförtjänt semester. Här på Anderberg Media har det rullat på under merdelen av sommaren, och senast nu i helgen 15-16 augusti gjorde vi filminspelningar här i Sörmland till ett projekt på uppdrag av Sörmlands Turistutveckling (STUA).

Vi har även genomfört flera webbproduktioner för både nya och gamla kunder. En av dom är Kirres Åkeri i Oxelösund som varit kund hos oss sedan 2014. Kirres Åkeri drivs av Ingela Carlsson som är tredje generationen i företaget som startades av hennes farfar Erik Carlsson. Företaget startades med en tippbil som gick på gengas.

Hemsidan vi gjorde 2014 har hållt i 6 år, och i våras kände Ingela att det var dags att uppgradera både tekniken och innehållet.  Det har gjorts en del förändringar inom företaget och man har även fått en ny samarbetspartner. Sedan är det även dags att planera inför företagets stora 80-årsjubileum 2021.

Vi har tagit fram en ny hemsida i WordPress under sommaren som även kommer att få nytt foto och film under hösten, samtidigt som vi skissar på kampanjmaterial inför nästa år.

Välkommen in på Kirres nya hemsida på kirres.se

Missa inte att även följa oss på Instagram Stories