Skip to main content
AktuelltProjekt

Nyköpings Presentkort har tagit ny fart under 2020

Inlagt av 30 juni, 2020maj 11th, 2021No Comments

Tiden rasar på, det råder det ingen tvekan om. Det är nu 6 år sedan vi fick uppdraget att designa Nyköpings Presentkort. Ett antal butiker, hotell och andra näringsidkare i stan valde att ansluta sig. Det installerades fysiska köpstationer på ett par ställen på stan, och på en ny hemsida kunde man beställa presentkortet på nätet.

Trots olika marknadsföringskampanjer så kom försäljningen inte igång på riktigt förrän under 2019. NYSAM hade nu ett nytt team med Bengt Spider Jansson i spetsen och sedan även Birgit Båvner, som kom med för att arbeta med Nyköpings Presentkort. I början av 2019 fick vi på Anderberg Media uppdraget att ta fram en ny upplaga av NYSAMs hemsida, bland annat med ett nytt fokus på presentkortet.

Efter en enorm insats av bland annat Birgit Båvner, som under våren 2020 fått hjälp av Kristin Mordal Spaarf och Susanna Skatteboe så väcktes ett nytt intresse för stadens egna presentkort. En draghjälp till detta var Nyköpings Kommun som beställde presentkort till alla anställda nu i början av sommaren. Detta har bidragit till att man kunnat räkna in över 1,3 mkr så här långt som kommer att främja vår egen lokala handel i Nyköping med start redan i sommar.

En annan märkbar skillnad under våren har varit mellan 30-40 nya lokala medlemmar som anslutit sig till presentkortet, och dessa finns även utanför Nyköpings centrum. Det är ju hur spännande som helst nu att se vad som kommer att hända efter semestrarna. Just nu har NYSAM-teamet lite välförtjänt ledighet, och även vi på Anderberg Media kommer att trappa ned under juli.

2020 är ju ett år som inte ser ut som något annat år, och vi kommer inte att stänga helt för semester. Det är fortfarande projekt som rullar, och även nya projekt som startar under sommaren. Vi finns alltså på plats, och kommer att sporadiskt försöka att ta lite ledigt då och då.

Om vi inte hörs innan, så vill vi önska dig en skön sommar!

Läs mer om presentkortet på NYSAM.se