Skip to main content
AktuelltLanseringar

Oxbom får film och nya bilder på hemsidan

Inlagt av 8 juni, 2020maj 11th, 2021No Comments

Oxelösunds Båt & Motor är första kunden ut där vi producerar film. Det var årets första varma eftermiddag under en av de sista dagarna i maj som vi begav oss ut i Oxelösunds skärgård tillsammans med grabbarna på Oxelösunds Båt och Motor (AKA Oxbom).

Vi fick en härlig kickoff på sommaren med film och foto under runt 5 timmar innan vi tog oss tillbaka till Oxelösund igen för en grillkväll på Ljungholmen. Resultatet lanserar vi idag på Oxboms hemsida. Grabbarna har även fått nya profilbilder till personalsidan och även för kommande kampanjer i sociala medier.

Vi förevigade dagen med ett teamfoto. På bilden syns från vänster Anna Wiström-Lindberg, Johanna Haugness (sittande), Thomas Anderberg, Daniel Berg (sittande med verkstads- och skeppshunden Koda), KGZ Fougstedt, Daniel Josefsson och Erik Berg.  Stort tack för en vansinnigt kul och fartfylld dag.

Resultatet, som sagt, på www.oxbom.se