Skip to main content
Aktuellt

Vi utökar teamet på Anderberg Media

Inlagt av 29 maj, 2020maj 11th, 2021No Comments

Vi har träffats via olika lokala affärsnätverk under våren och lunchat, fikat för att lära känna varandra lite mer. För en dryg månad sedan, under ett Skypemöte mitt i coronapandemin, beslöt vi oss att teama upp. Två veckor senare vann vi vår första upphandling.

Med KGZ Fougstedt och Johanna Haugness i teamet så får vi en kompetenshöjning på Anderberg Media som kommer att märkas. Vi har nu en stor potential att utvecklas både visuellt och kommunikativt. När detta skrivs så har vi redan hunnit börja jobba med våra första filmuppdrag. Vi är även mitt i förberedelserna av ett uppdrag mot turistnäringen i Sörmland, och håller just nu på att strukturera och lägga upp en kommunikativ plan.

I onsdags tog vi teambilder på Stora torget i Nyköping, och igår drog vi ut på en fartfylld kickoff tillsammans med våra kunder på Oxelösunds Båt & Motor. Nästa vecka väntar fler uppdrag, så vi tar nu en välbehövlig helg efter en hektisk vecka.