Skip to main content
AktuelltLanseringarProjekt

Ellenwood Equestrian i Atlanta, USA får ny webb

Inlagt av 6 maj, 2020maj 11th, 2021No Comments

När Atlanta, Georgia, USA stängde ned på grund av COVID-19 var katastrofen ett faktum för Ellenwood Equestrian Center. En stor del av ridcentrets verksamhet är baserad på deras stora sommarlägerverksamhet för barn. Ägaren Lynn Marks stod nu inför ett scenario där hela verksamhetens existens stod på spel. Problemet var att 12 av de 34 hästarna som står på EEC är lektionshästar som måste få mat och tas hand om.

Ett stort antal supportrar för verksamheten hörde av sig och anmälde intresse att lämna donationer. Lynn stod handfallen, då hon inte har någon som helst erfarenhet av hur man handhar och administrerar donationer. Det har däremot vi på Anderberg Media med Gena Anderberg som jobbat i ett antal år med precis det mot en organisation i North Carolina i USA.

Då vår företag har lyckats hålla oss rullande så här långt trots COVID-19, så beslutade vi oss för att sponsra EEC med en ny hemsida som lanserades igår kväll. Den nya hemsidan presenterar verksamheten och har en specialsektion där det finns olika alternativ av sponsring av lektionshästarna via Paypal. Vi kommer även att vässa verksamhetens marknadsföring i sociala medier för att försöka stötta dom genom rådande situation.

Kolla upp EEC’s nya hemsida på ellenwoodequestrian.com