Skip to main content
AktuelltProjekt

Tillsammans för Nyköping – gör en god insats för lokala handeln

Inlagt av 9 april, 2020maj 11th, 2021No Comments

Nyköpings Kommun finns ett antal projekt som drivs för att hjälpa lokala företag under den rådande Coronakrisen. Ett som lanserades idag heter Tillsammans för Nyköping och är i regi av NYSAM (Nyköping i Samverkan).

Tanken bakom kampanjen är att bidra till att stärka ”Tillsammanskänslan i Nyköping”. Du som som företag eller privatperson kan köpa ett presentkort via Nysam som skickas vidare till samhällsbärande verksamheter inom vård och omsorg, utbildning och barnomsorg samt till hemtjänst och äldreboenden. Allt för att ge lite positiva inspel till de verksamheter som verkligen utför ett utomordentligt viktigt arbete under dessa tider.

Är du företagare eller privatperson i Nyköping och vill vara med och stötta de som jobbar i vård, skola och äldreomsorg? Eller vill du stötta nära och kära i en svår tid? Då postas presentkortet direkt till mottagaren.

Tillsammans för Nyköping är ett samarbete mellan Nyköpings KommunSNSörmlands Sparbank och NYSAM.

Läs mer om projektet på nysam.se/tillsammans-for-nykoping