Skip to main content
Aktuellt

LAB 360° lanserar snabbtestkit för Coronaviruset

Inlagt av 24 mars, 2020maj 11th, 2021No Comments

LAB360’s snabbtest är ett av världens första för att identifiera en infektion av coronavirus. Detta screeningtest liknar den typ som används i stor utsträckning av Center for Disease Control and Prevention i Kina där man under väldigt kort tid screenade väldigt många personer. Snabbtesten är ett kvalitativt engångstest som visar om man har en infektion eller har haft en infektion. Engångstestet är FDA-godkänt.

Detta är ett engångstest som visar om man har en infektion eller har haft en infektion av COVID-19. Detta test upptäcker både tidiga och sena markörer IgG/IgM antikroppar i blodet.

Snabbtestkitet säljs i första hand mot företag och organisationer. Produkten säljs i paket från 20 st/paket och man erbjuder även stafflade priser till större företag och organisationer som vill beställa större kvantiteter.

LAB 360° är ett Nyköpingsföretag och är kund hos oss sedan 8 år. Vi har tagit fram digital marknadsföring och strategi för webb och sociala medier för snabbtestkittet.

Läs mer om snabbtestkittet på LAB 360°’s hemsida