Skip to main content
Aktuellt

Tack, allihopa för er förståelse för vår inställda jubileumsfest

Inlagt av 13 mars, 2020maj 11th, 2021No Comments

Det var ju inte direkt roligt igår när vi fick gå ut med detta meddelande till alla inbjudna till vår jubileumsfest den 2 april:

“Efter tydliga signaler från omgivningen och händelseutvecklingen just nu runt smittspridning av coronaviruset så har vi idag beslutat att ställa in jubileumsfesten den 2 april. Vi har talat i samråd med Nyköpings Kommun, Nyköpingshus och andra och beslutet är fattat med respekt för allas hälsa och säkerhet.

Vi ber att få avvakta och återkomma senare i år med ett nytt datum när vi känner att rådande situation är överspelad och under kontroll.”

Det utvecklades ganska fort under gårdagen. Först kom ju den chockerande nyheten om att bomässan hade ställts in. Under ett samtal med Anette Stolth på Näringslivsenheten igår morse så fick vi information om att även Morgonsoffan hade ställts in, och det var under det samtalet som vi insåg att vi borde ställa in även vår fest med runt 150-200 inbjudna gäster.

Vårt mejl gick ut vid lunch och svaren har rasat in sedan dess. Vi vill tacka alla för förståelse och respekt för vårt beslut. Vi har redan prelbokat ett nytt datum på Nyköpingshus efter sommaren, men vill som sagt avvakta med att gå ut med något ännu.

I konceptet för jubileumsfesten fanns ju ett hemligt musikinslag med en reunion, det var det väl ingen som hade missat, och detta musikprojekt kommer ju att löpa på som planerat. Det var Thomas Anderberg på Anderberg Media och Bri Hansson på RP Kontorsinredning i Nyköping som utmanade varandra någon gång i höstas. Thomas är före detta hårdrockssångare och musikproducent och Bri är rutinerad sångerska inom bl.a. pop och musikal. Bri utmanade Thomas att ställa sig på scenen igen, och Thomas utmanade Bri att gå upp och sjunga Whitesnake med honom.

Det hela utvecklades ytterligare när Thomas ställde villkoret att få med sin gamla hårdrocksgitarrist och musikproducentkollega Ola Berg (som också är entreprenör och driver Gobes Bilplåt & Lack Nyköping), och så föddes projektet “Whitesnakified”. Nu har tiden rullat på och i våra kretsar är ju detta knappast en hemlighet längre. Just nu är projektet i inspelningsstudion och kan följas på Thomas Instagramsida @anderbergska.

Stor kram på er allihopa och ta hand om er!