Skip to main content
AktuelltLanseringar

Klimatmästarna i Nyköping får ny hemsida

Inlagt av 23 januari, 2020No Comments

John Linder på Klimatmästarna ringde mitt i slutracet innan jul i december 2019 med en hemsida som hade kraschat totalt.  När Thomas åkte ut en torsdagskväll för att besöka företaget så visade det sig att Thomas och John hade träffats förut. John satte nämligen på dåvarande Företagslabbet (som idag heter Elverket) under 2013 när han grundade det som skulle bli Klimatmästarna.

När nya hemsidan lanseras så har det gått 6 år, och företaget utför idag tjänster med hjälp av ventilationsmontörer, kyltekniker, styr & reglertekniker, samt fastighetstekniker. Klimatmästarna gör allt från luftmätningar och OVK till entreprenaduppdrag.

Kolla in nya hemsidan på Klimatmästarna.se