Skip to main content
AktuelltLanseringar

Lotta Smith & Co lanserar hemsida

Inlagt av 9 januari, 2020No Comments

När Lotta Smith ringde oss sent i höstas så var det inte första gången vi jobbat tillsammans. Förra gången var det konstellationen Milo Redovisning som vi tog fram ett helt marknadskoncept till. Därför var det extra kul när Lotta hörde av sig igen om hjälp till sitt nya företag Smith Redovisning, och denna gång kör hon helt solo tillsammans med två medarbetare.

Smith Redovisning består av består av Lotta, Marie-Louise och Tine, som alla har många års erfarenhet av bokföring, löner och ekonomi på var sitt håll och nu har vi samlat sin erfarenhet på samma ställe. Tjejernas mål är att skapa en trivsam arbetsplats med högt i tak, där kunderna känner sig sedda och trygga. Företaget erbjuder skräddarsydda företagslösningar, digitalt och traditionellt och allt utifrån kundens önskemål.

En rolig episod i den här produktionen startade när Lotta kom upp första gången för att träffa Thomas. Lotta ville rocka upp sig lite till mötet och hade dragit på sig skinnbrallorna. Hon satte sig i en av skinnfåtöljerna och Thomas sa ”Så ska du se ut på nya hemsidan, i precis den fåtöljen.” När Linda riggade för fotning, så fick fotostudion flytta upp hit på kontoret. Det togs bilder både på en till att börja med något motvillig Lotta och även tjejerna tillsammans.

Resultatet? Se själv på smithredovisning.se