Skip to main content
AktuelltLanseringar

Oxelösunds Båt och Motor får ny webb

Inlagt av 20 december, 2019No Comments

Vi vill passa på att göra en lansering såhär innan jul. Det är tre grabbar på ansedda och välkända företaget Oxelösunds Båt & Motor som tagit över stafettpinnen sedan i somras. Båt & Motor (Oxbom) grundades 1966 och har drivits av familjen Berg sedan 1988. Sedan 2019 har det skett ett generationsskifte då de båda bröderna Erik & Daniel Berg har tagit över rodret med Daniel Josefsson som medhjälpare.

På Oxbom finns det en erfarenhet, tradition, ett engagemang och en kontinuitet som är nästan unik i båtbranschen. Nu är det upp till dessa tre unga killar att driva vidare verksamheten vidare, utveckla den och sätta sin prägel på ett företag som funnits i över 50 år.

Vi hjälpte Örjan Berg att flytta hemsidan till ett nytt webbhotell för några år sedan. Vi blev lika överraskade som glada när vi fick uppdraget att bygga en helt ny webb till en helt ny verksamhet. Resultatet är en modern och ung version av företaget som även går under namnet ”Oxbom”. Även de tre grabbarna har fått smeknamnet ”Backstreet Boys” av vår fotograf Linda Nilsson. Hemsidan är byggd med vårt egna snitt, de senaste verktygen med vilka vi bl.a. låtit bloggen fungera som säljverktyg av båtar, motorer, tillbehör och mycket annat.

Välkommen in på Oxbom.se