Skip to main content
AktuelltProjekt

Anderberg Media fyller 10 år och resan fortsätter

Inlagt av 21 november, 2019No Comments

Den 1 oktober i år var det 10 år sedan Thomas tog steget till eget och startade Anderberg Media. Tanken var att det skulle firas med stor fest nu i november, men efter att det exploderat med jobb under årets tredje kvartal så har vi fått skjuta på det tills i vår.

Vid denna tidpunkt för ett år sedan sedan var vi i sluttampen av det bästa år vi gjort på Anderberg Media, vilket resulterade i att vi snabbt fick bilda om bolaget till ett aktiebolag i början av 2019. Samtidigt så blev vi ju även en team och flyttade ned till våra egna lokaler på stan. Det var mycket nya omställningar samtidigt som det rullade på under våren. I början av hösten började det hända saker, och i oktober hade vi slagit förra årets rekord i hemsidesbeställningar. Då producerade vi det första steget på 5 nya hemsidor som lanserades till nyåret.

Just nu rullar 4 hemsidesproduktioner, ytterligare 2 beräknas starta i november och det står fler förfrågningar och väntar efter det. Vi jobbar just nu även med stadskärneprojektet ”Vi på Öster” tillsammans med NYSAM och såklart sedvanliga uppdateringar, tillägg och annat som kommer in som löpande beställningar.

Det fanns alltså fler än en eller två anledningar när vi firade med champagnefrukost förra veckan. Efter 10 år så känns det som att det kanske är nu som resan startar på riktigt, och vi kommer att få hjälp med teambyggandet från fler än ett håll. Vi kommer att få med oss ingen mindre än teamcoachen Pia Berg under ett antal veckor, och i december kliver även ex ALMI-tungviktaren Lars Ullbors på som affärsutvecklare, då vi kommer att börja att titta på att ta in externa styrelseledamöter i bolaget.

När det gäller sedvanligt tack till alla vi mött, interagerat med, levererat till och samarbetat med under våra första 10 år, så avvaktar vi med det till ett bättre och senare tillfälle som vi kommer att informera alla berörda om med start i december.