Skip to main content
AktuelltLanseringarProjekt

Fyra nya hemsidor till Onyx Innebandy i Nyköping

Inlagt av 25 oktober, 2019No Comments

Onyx Innebandy är en av Sörmlands största idrottsföreningar för inomhusidrott med runt 600 aktiva i olika åldrar. Sedan 4 år är Kecke Lundh klubbchef, och har varit med och startat ett antal projekt som t.ex. Campox Sportboende och integrationsprojektet En Tröja För Alla.

Thomas och Kecke känner varandra sedan länge och återförenades i våras via det lokala affärsnätverket BNI här i Nyköping. Kecke berättade om föreningen som är stor och utbredd med verksamheter och även flera olika projekt. Hittills har allt har legat under en och samma webb på svenskalag, men vartefter dessa har utvecklats, så har ett behov vuxit fram om att vässa marknadsföringen.

Vi fick förfrågan om vi kunde hjälpa till att lyfta ur dessa verksamheter från den befintliga webben och lägga på egna, separata hemsidor. Thomas blev imponerad av den insats som Onyx gör för ungdomar och av integrationsprojektet ”En Tröja För Alla” och beslöt sig för att gå in och sponsra med hemsida till projektet.

Idag lanserar vi de första två hemsidorna för Campox Sportboende och En Tröja För Alla. Hemsidan för Onyx Vänner väntar på att få ett eget, specialdesignat lotterisystem och kommer att lanseras senare. Det kommer även att tas fram en ny hemsida för Onyxcupen. Vi har byggt de tre första hemsidorna parallellt, dels för att synkronisera känsla och design med de olika varumärkena. En annan anledning är att det finns flera intressanta kopplingar mellan de olika verksamheterna, och vi låter webbproduktionen även fungera som ett sandbox-verktyg när man strukturerar upp själva verksamheterna.

Vi är alltså numera stolta sponsorer till Onyx Innebandysällskap, och vi kan säga att det är en skön känsla i magen!

De olika webbprojekten kommer att presenteras lite mer ingående under de kommande veckorna.

Kolla upp de två första hemsidorna på campox.se och entrojaforalla.se