Skip to main content
AktuelltLanseringar

Hembakat och hemlagat på Grönborgs mysiga Café Lugn och Ro

Inlagt av 21 oktober, 2019No Comments

Café Lugn & Ro är en mycket populär caféverksamhet på Grönborgs Trädgård som bokas av sällskap för minnesstunder, högtider och sammankomster. Caféverksamheten är känd för sina unika rum i anslutning till det egna kök där man lagar och bakar allt själva. Caféverksamheten är även öppen under våra storhelger som t.ex. Grönborgs traditionella julmarknad, alla helgona och mors dag.

Vi fick uppdraget att ta fram en helt ny menyfolder som förmedlar Grönborgs känsla och som har koppling till nya hemsidan vi gjorde i våras. Vi har även tagit fram annonsmaterial till digitalkampanjer i sociala medier.

Läs mer om Grönborgs caféverksamhet på cafelugnochro.se

Besök gärna Grönborgs Trädgård och hämta ett ex av nya cafémenyn eller ring 0155-21 25 25 och få den hemskickad.