Skip to main content
AktuelltOmvärld

Fasadgruppen förvärvar Fasadteknik i Nyköping

Inlagt av 10 oktober, 2019No Comments

Fasadgruppen i Sverige tillsammans med vår kund Fasadteknik i Nyköping och  gick ut med följande pressmeddelande den 19 augusti:

”Fasadgruppen har förvärvat Fasadteknik i Nyköping AB och stärker därmed ytterligare sin position i Östra Sverige med geografiskt fokus kring Östergötland, Södermanland och Stockholm.

Fasadteknik i Nyköping AB har funnits 25 år i branschen och utför främst mur- och putsarbeten samt balkongrenoveringar och plattsättning. Objekten varierar från slott och kulturbyggnader till industribyggnader, flerfamiljshus och villor. Idag drivs företaget av Peter Karlsson tillsammans med Tobias Karlsson och omsätter runt 35 miljoner kronor med ett 15-tal mycket erfarna medarbetare.

Ledningen i Fasadteknik i Nyköping AB kommer att vara kvar och verka inom Fasadgruppen som delägare och fortsatt driva och utveckla verksamheten med samma engagemang som tidigare.”

Det blev sedan även beslutat att vi på Anderberg Media får förtroendet att fortsätta jobba med Fasadteknik och förvaltning och utveckling av den nya hemsidan som vi byggde och lanserade i början av 2019. Vi har jobbat med Fasadteknik sedan 2013 och tycker det är enormt roligt att få detta fortsatta förtroende.

Läs hela Fasadgruppens pressmeddelande här