Skip to main content
AktuelltOmvärldProjekt

Raketstart för marknadskampanj av julbord på Nyköpingshus

Inlagt av 19 september, 2019No Comments

Imorgon fredag är det en vecka sedan marknadskampanjen för julbord på Nyköpingshus startade, och idag kan man räkna in över 640 gillamarkeringar enbart på annonsen som legat uppe på slottets Instagramsida. Vi har tagit fram ett marknadsmaterial bestående av en flyer i både tryckt och digital form i kombination med annonser på hemsidan och i sociala medier. Marknadsstrategin innefattar kampanjer i första hand på Instagram och Facebook där besökaren landar på hemsidan för med info och bokning.

Texten på flyern och i marknadskampanjen berättar ju om ett julbord som går till historien. Om bokningar och beställningar fortsätter att droppa in med samma frekvens som efter bara en vecka, då kan Hertig Karl-Sten med entourage sätta en milstolpe här i stan.

Vi kan bara gratulera och hänvisa till slottets hemsida på Nykopingshus.nu för dig som vill veta mer.. och det gäller nog att boka typ nu!