Skip to main content
AktuelltLanseringar

Bo&Bis lanserar ny hemsida

Inlagt av 4 september, 2019No Comments

På bilden ovan: Anna Wiström-Lindberg (Anderberg Media), Anna Björk (Bo&Bis Underkläder), Fia Stengel (Kontorab) och Linda Nilsson (Anderberg Media).

Bo&Bis säljer kvalitetsunderkläder till tjejer, och har sin butik på Östra Storgatan i Nyköping. Butiken drivs av Anna Björk tillsammans med sin mamma Marie, och är kända för sitt sortiment där det finns något för alla storlekar och former.

Vi har varit med och hjälpt till med marknadsföringen ända från starten 2014, då vi hjälpte till att ta fram varumärke och logotype. Samma år gjorde vi även butikens första hemsida. Hemsidan stod sig ända till i slutet av förra året, och i våras var det dags att ta fram något nytt.

Ett perfekt tjejprojekt för vår nya designer Anna, och Linda var ju fortfarande adept i hos Thomas i Nyföretagarcentrums mentorprogram när hon fotade i butiken till första hemsidan. Linda hade nya idéer på hur man skulle kunna fota och presentera kläder och underkläder, men sedan fastnade projektet på själva profilbildmaterialet. Man ville visa hela spektrat på storlekar och verkligen få fram att det handlar om kvalitetskläder för vanliga tjejer i alla åldrar och former.

Butiken får ju sedvanligt bildmaterial från leverantörerna av sortimentet, men man ville få fram naturligheten. Vi visade projektet för några vi känner, och omdömet vi fick var att det skulle behövas modeller. Inte som det sedvanliga bildmaterialet, utan riktiga modeller.

Projektet stod still tills en dag i maj då Thomas stannade förbi Kontorab i Nyköping på väg tillbaka till jobbet från ett kundmöte, och tog en fika med Fia Stengel som jobbar där. Dom kom att prata om projektet och Fia anmälde sig glatt som modell. Thomas kopplade ihop Fia med Anna och Linda och sedan även Anna Björk på Bo&Bis, släppte projektet helt till tjejerna, och på den vägen är det.

Fia ringde runt för att samla ihop fler modeller och det slutade med 7 modiga lokala tjejer i olika åldrar och former som samlades för en fotning nere på Nyköpingshus i augusti. Anna Björk på Bo&Bis var lyrisk när hemsidan äntligen blev klar och äntligen kunde slutlanseras i fredags den 30 augusti.

Slutresultatet blev en sajt av tjejer, för tjejer och ett projekt som känns lite unikt.


Läs mer om Anna och Marie Björk och deras butik på boobis.se

Foto: Linda Nilsson @anderbergmedia | © Anderberg Media | Alla Rättigheter Reserverade