Skip to main content
AktuelltLanseringar

Superbowl Nyköping lanserar ny webb

Inlagt av 21 augusti, 2019oktober 1st, 2019No Comments

Johan Åberg driver Superbowl Nyköping på Rosvalla i Nyköping sedan anläggningen byggdes 2003-2004. Bowlinghallen flyttades då från de tidigare lokalerna på S:t Annegatan i Nyköping, där verksamheten funnits sedan Johans pappa Rune startade hallen 1972 tillsammans med sin bror. Johan tog över hallen 1993, och kan se fram emot 50-årsjubileum om bara ett par år.

Superbowl Nyköping var den första kunden när Anderberg Media startades 2009, och vi har fungerat som helhetsbyrå under en 10-årsperiod. Bowlinghallens hemsida har haft ett antal skepnader under åren. I slutet av 2018 var det återigen dags att förnya webben, och vi tog fram ett koncept med våra nya verktyg i WordPress. Hemsidan har byggts i två faser, varav den första lanserades vid nyåret 2019. Vi har sedan jobbat vidare med hemsidan under våren och sommaren och kunde lansera fas två innan semestrarna.

Läs mer om caset i vår portfolio
Läs projektstudie
Besök hemsidan på superbowlnykoping.se