Skip to main content
AktuelltLanseringar

Mrs Smith lanserar ny hemsida

Inlagt av 18 juni, 2019No Comments

Jannika Ahl har jobbat inom butik sedan tonåren och lever efter att shopping skall vara en upplevelse och att kunden alltid ska känna sig som en vinnare!

Många känner igen Jannika från butiken Gaya Yang här i Nyköping och även hennes arbete i NYSAM. 2011 grundade hon företaget Mrs Smith som bland annat bygger upp butiks- och sortimentskoncept för parker och företag inom upplevelseindustrin. Bland referenserna finns Orsa Rovdjurspark, Leksand Strand och Böda Sand.

Jannika har lång erfarenhet av retail och besöksnäringen samt utbildning inom marknadsekonomi och grafisk formgivning, och under våren 2019 har vi hjälpt henne att samla sin erfarenhet för att presentera på en ny hemsida.

Läs mer om Jannika och Mrs Smith på mrs-smith.se