Skip to main content
AktuelltLanseringar

Maratonvecka inför lansering av Grönborgs Trädgårds hemsida

Inlagt av 25 maj, 2019juli 18th, 2019No Comments

Vi presenterade förslag och offert till Grönborgs hemsida i måndags den 20 maj. Planen var att göra det redan veckan innan, men det fanns inte tillfälle för kunden att göra det. Detta skapade en situation där vi stod i valet att anta en utmaning. Grönborgs hade nämligen planerat in sitt 30-årsjubileum helgen den 24-26 maj. Ingen i världen hade klandrat oss om vi hade avvaktat och låtit produktionen ta sin tid, men när vi såg hur Carola och tjejerna på Grönborgs slet inför jubiléet så beslutade vi oss för att tillföra något och försöka producera hemsidan i två steg och lansera det första steget redan till helgen.

Tillsammans med nya kanonteamet på Anderberg Media så har vi kört en maratonvecka och kunde lansera vi det första steget av hemsidan nu på lördagsmorgonen. I det första steget tar vi med besökaren in i den fantastiska verksamheten som Grönborgs är. I nästa steg kommer vi att fortsätta att bygga ut det befintliga innehållet samt även ta fram ett förslag till Grönborgs egen ”interflora-tjänst” med blombeställning och blombud online.

Välkommen att besöka Grönborgs idag eller imorgon. Vi kommer att finnas på plats idag mitt på dagen för dokumentfoto bland alla människor som är med och firar 30-årsjubileum.

Info om öppettider och aktiviteter på jubiléet hittar du på Gronborgstradgard.se