Skip to main content
AktuelltOmvärld

Möt tjejerna på Anderberg Media

Inlagt av 13 maj, 2019No Comments

Det har verkligen blivit girl power på Anderberg Media. Gena Anderberg har ju funnits i kulisserna sedan starten, och sedan ett par månader så har vi med oss Linda Nilsson och Anna Wiström-Lindberg.

Linda känner några säkert igen sedan förut, då hon var Thomas adept i Nyföretagarcentrums mentorprogram 2013-2014. Linda var då bara 17 år och hade ett UF-företag som hon fortsatte med direkt efter skolans slut. Thomas var Lindas mentor under processen från UF-företag till att starta eget. Linda nominerade Thomas till Årets Mentor i Sörmland 2014, en utmärkelse som Thomas vann. Linda kommer att jobba med foto, bild & media och sociala medier.

Thomas lärde känna Anna Wiström-Lindberg på Nyköpings Brukshundklubb för ett antal år sedan. Hon är instruktör och kursledare där och Thomas gick kurser ända upp till tävlingsnivå för henne med sin schäferhund Mozart. Anna har haft ett intresse för grafisk formgivning och webbdesign vid sidan av, och har även tidigare gått lite utbildning. När hon bestämde sig för att söka in till Learning Partners Yh-utbildning “Grafisk formgivare och kommunikationsproducent” i Nyköping 2017 så lades en del av hennes LIA-praktik på Anderberg Media. Anna kommer att jobba med grafisk formgivning, print- och webbdesign.

Vi gör just nu en helt galet rolig och spännande resa med teambyggande som en en ny ingrediens i vår vardag på Anderberg Media.