Skip to main content
AktuelltLanseringar

Välkommen till ”nya” Anderberg Media

Inlagt av 6 maj, 2019juli 18th, 2019No Comments

Nytt team, ny adress och nytt företag. Under en period på 3 månader flyttade vi ner på stan, fick 2 nya medlemmar i teamet och bildade om företaget till aktiebolag. Allt har gått med en hisnande fart och det är helt galet om man tänker på att för ett halvår sedan var vi en enskild firma och satt och jobbade från kontoret hemma i Harg i Nyköping.

2018 var ett helt galet år med den lugnaste starten någonsin i januari till rekordmånaderna i november och december. Det enorma trycket i produktionen har fortsatt under våren, och även om vi har varit fler i teamet så har vår egna hemsida fått vänta tills nu.

Nu är den äntligen uppe, och vi önskar dig välkommen in och uppleva ”nya” Anderberg Media. Vi är samma jordnära företag som startade 2009, även om vi har fler kunder och fler medabetare. Och det är den känslan som vi försöker förmedla på nya hemsidan. Vi har ju alltid jobbat nära våra kunder och skapar relationer som varar länge.

Några av dessa relationer som vi byggt upp under åren presenterar vi i något som vi kallar för projektstudier. Projektstudierna är en förlängning av presentationerna i den sedvanliga portfolion.

Med det nya teamet så får vi även bättre struktur på tjänsterna vi erbjuder. På nya hemsidan så har vi försökt bygga en bättre och mer lättöverskådlig navigation för att hitta vad man söker efter bland våra tjänster.

Vi erbjuder som förut en gratis rådgivningstimme för dig som är intresserad av bli kund hos oss och som skulle vilja ta ett förutsättningslöst möte så att vi kan träffas. Vi kommer som alltid gärna ut och besöker ditt företag. Du är välkommen att slå en signal eller att fylla i vårt kontaktformulär, så hör vi av oss till dig!

Välkommen till ”nya” Anderberg Media!