Skip to main content
AktuelltLanseringar

Fasadteknik lanserar ny webb

Inlagt av 8 april, 2019maj 3rd, 2019No Comments

Fasadteknik är ett Nyköpingsföretag som bildades 1994 av Peter Karlsson. Företaget består idag av ett 20-tal mycket kunniga och erfarna murare och plattsättare som behärskar alla tänkbara material och tekniker för att skapa hållbarhet och estetik. Fasadteknik jobbar med uppdrag över hela landet, på uppdrag av de stora byggentreprenörerna såväl som privatbostadsägare.

Vi byggde ny hemsida till företaget 2014 och 5 år senare kändes det dags att göra en uppgradering. Tekniken har utvecklats och kraven har höjts med en rasande fart under åren, och det beslutades att bygga en helt ny webb. Den nya hemsidan har vi byggt med våra senaste verktyg i WordPress. Det känns som att vi lyckats ta fram ett webbkoncept som känns lite nytänkande inom den branch som Fasadteknik jobbar inom. Vi har kombinerat webbdesign och UX med in-house content marketing och marknadsföring i sociala medier.

Läs mer om caset i vår portfolio
Besök hemsidan på fasadteknik.se