Skip to main content
AktuelltLanseringar

NYSAM gör Nyköping unikt

Inlagt av 25 mars, 2019maj 1st, 2019No Comments

NYSAM står för Nyköping i Samverkan, och är en förening som erbjuder en gemensam dynamisk och gränsöverskridande plattform för Nyköpings alla intressegrupper. NYSAM inspirerar, utbildar och samordnar medlemmarna och marknadsför dem och Nyköping så det gynnar deras intressen. Allt med målet att bibehålla och utveckla en levande stadskärna.

Vi på Anderberg Media fick uppdraget redan 2011 att ta fram en hemsida till NYSAM, och gjorde samma år även hemsida till Centrumföreningen i Nyköping. I vårt uppdrag ingick att följa projektet som webbredaktion och en rad åtgärder som gjordes då i stan, bland annat ombyggnad av Nyköpings Hamn, gångbron vid Bryggeriet och gångfartsgatan på Östra Storgatan. Vi rapporterade och dokumenterade även från Melodifestivalen 2012 och Nyköpings Festdagar.

2014 slogs Centrumföreningen ihop med NYSAM, och vi tog fram en ny hemsida . Samma år tog vi även fram design till Nyköpings Presentkort som man kan köpa i köpstationer på stan eller på NYSAM’s hemsida. Vi gjorde även all annons-, print- och digital marknadsföring av det nya presentkortet.

Våren 2019 var det dags för NYSAM att uppdatera både plattform och verksamhet. Nya hemsidan agerar som informationskanal för projektet i sig och löper parallellt med andra aktuella projekt som t.ex. Mötesplats Nyköping, Attraktiva Nyköping, Purple Flag och LitterArt. På nya hemsidan hittar man även information om Nyköpings Presentkort och beställning, både för privatpersoner och företag.

Välkommen in på nya Nysam.se

Foto nya hemsidan: Thomas Anderberg och Linda Nilsson @anderbergmedia