Skip to main content
AktuelltLanseringar

Nya Nyköpingshus slår upp portarna

Inlagt av 19 mars, 2019juli 18th, 2019No Comments

2012 fick vi i uppdrag att bygga en ny hemsida åt Per Karlsten som startat konferensverksamhet i Porthuset på Nyköpingshus. Den nya hemsidan var en av de första responsiva hemsidorna som byggdes, och som stod sig ända till i slutet av sommaren 2018.

Efter 6 år var dock plattformen utdaterad med alla nya förutsättningar och ny teknik som hade kommit. Vi hade precis hunnit flyttat över hemsidans innehåll och design till en ny och modernare plattform när det kom besked om att Per & Co skulle ta över även Erik på Slottets verksamhet.

Verksamheten skulle nu utvecklas till ett helt nytt koncept och vi beslöt oss att börja om från början och bygga en helt ny webb. En av huvudmålsättningarna som Per Karlsten och Thomas Anderberg satte inför projektet var att ha kul samtidigt som vi levererar. Vi begav oss ut på en sanslöst roligt resa under vilken vi har blivit ett sammansvetsat team med Per Karlsten och Linda Saareste i spetsen för Nyköpingshus och Thomas Anderberg tillsammans med fotograf Linda Nilsson på Anderberg Media.

Hemsidan har fått ett mycket fint mottagande så här långt sedan den lanserades i slutet av förra veckan. Vi vill tacka för förtroendet att jobba tillsammans med gänget på Nyköpingshus, det har varit ett sant nöje och vi ser fram emot en spännande fortsättning när vi utvecklar projektet vidare.

Välkommen in på Nyköpingshus.nu