Skip to main content
AktuelltLanseringar

Uppdraget HVB lanserar ny hemsida

Inlagt av 15 mars, 2019maj 3rd, 2019No Comments

Uppdraget HVB är ett litet HVB-boende som värnar om stöd och utveckling för den enskilde ungdomen och dess familj. Här finns det sex vårdplatser för pojkar i åldern 13 – 16 år med psykosocial problematik.

Vi blev kontaktade första gången 2010 av det då nystartade HVB-boendet. Man behövde då både ett varumärke och en hemsida.  2014 hade man utvecklat och även utökat verksamheten och ville ha hjälp med att mobilanpassa hemsidan. Vi byggde en ny, större och bättre anpassad hemsida med våra dåvarande verktyg i Joomla!I början av 2019 var det dags igen och vi byggde återigen ett helt nytt koncept, denna gång med våra nya verktyg i WordPress. Den nya hemsidan lanserades i veckan som var och är designad för och anpassad till de senaste kraven inom digital marknadsföring på nätet.

Läs mer om Uppdraget HVB i vår portfolio
Välkommen att titta in på nya hemsidan på Uppdragethvb.se