Skip to main content
AktuelltLanseringar

Kiropraktorhälsan lanserar ny webb

Inlagt av 5 februari, 2019maj 6th, 2019No Comments

Kiropraktorhälsan i Nyköping är en av våra kunder som vi fått förtroendet att jobba med länge som marknadsbyrå. Hemsidan byggde vi 2013, och är en av ett flertal som vi började bygga om i slutet av 2018. Dessa nya hemsidor byggs i flera steg enligt nya koncept och arbetssätt som har växt fram under de senaste året. Vi jobbar mer och mer långsiktigt med utveckling av digital marknadsföring till våra kunder.

Som utvecklingen ser ut så känner vi att vi behöver vara mer flexibla och snabbt anpassningsbara efter en ständig utveckling av teknik, säkerhet och inte minst snabbt växlande trender. Vi kommer alltså att komma med uppdateringar vartefter vi bygger på och utvecklar vidare.

Kiropraktorhälsan är första hemsidan ut, och vi skulle vilja tacka Anders och Bodil Lundgren med personal för att ni stått ut med oss och gett oss chansen trots att den ena idén ibland låtit vansinnigare än den andra.

Väkommen att kolla in på kiropraktorhalsan.se