Skip to main content
AktuelltProjekt

Anderberg Media bygger webb till Nyköpingshus

Inlagt av 5 februari, 2019maj 2nd, 2019No Comments

Det var hårda förhandlingar inför produktionsstarten av nya hemsidan till Nyköpingshus. Ändock har Per Karlsten AKA Hertig Karl-sten varit kund hos oss i över 6 år. Nyköpingshus Konferens var en av de första responsiva hemsidorna vi byggde och lanserade i slutet av 2012.

Så, Anderberg och Karlsten har drabbats samman förut, senast på höstens After Work ”Anderberg på Slottet” i Gamla Residenset på Nyköpingshus. After Worken gästades av bland annat hertigen själv, som hade några väl valda ord att säga om att Anderberg befann sig på slottet.

När det stod klart i slutet av 2018 att Karlsten skulle ta över Erik på Slottets verksamhet i residenset, så beslutades det att ta fram en helt ny hemsida till Nyköpingshus. Förhandlingarna har gått bra så här långt, trots en del heta uppgörelser på vägen. Just nu håller vår Linda Nilsson tillsammans med Nyköpingshus Linda Sareste på med att ta fram nytt bildmaterial.

Läs mer om caset i vår portfolio
Mer information hittas på nykopingshuskonferens.se