Skip to main content
AktuelltOmvärldProjekt

Vi drog fullt hus på Näringslivsveckan i Söderköping

Inlagt av 28 januari, 2019maj 4th, 2019No Comments

Det var Thomas nätverkskollega Michael Widén på OnePartnerGroup i Norrköping som tog med honom in i nätverket på Cooperate Coffice i Söderköping. Det här var i november 2018, och samma månad drog Thomas ner igen för att presentera Anderberg Media för verksamhetsansvarig Ann-Louise Kroon och näringslivssamordnare Björn Ekegren. I december gick vi sedan med som partnerföretag och var nere på nätverksfrukostar och föreläsningar. Det var här någonstans vi blev erbjudna att vara med under Näringslivsveckan i Söderköping i slutet av januari 2019.

Thomas satte ihop en frukostworkshop som gick under namnet ”Ditt Digitala Du”, och som drog fullt hus tisdagen den 22 januari på Cooperate Coffice. Vi har även blivit erbjudna att föreläsa för nyföretagare i Söderköping, precis som vi gjorde för några år sedan här i Nyköping, Trosa och Gnesta.

Tisdagen den 12/2 bär det alltså av igen ner till Sörpan och föreläsning i marknadsföring på Nyföretagarcentrum i Norrköpings starta-egetkurs  ”Steget Till Eget”. Med oss då kommer vi att ha gästföreläsare Emy Serander på Hjärteresse Kommunikation som kommer att prata om sociala medier.