Skip to main content
Aktuellt

Tandläkare Herbring i Oxelösund får Mediascreen

Inlagt av 15 januari, 2019maj 3rd, 2019No Comments

Vi blev anlitade som marknadsbyrå 2014 av Tandläkare Herbring i Oxelösund. Man behövde hjälp med i stort sett allt från brevpapper till hemsida. Kliniken fick ett helt nytt varumärke, en grafisk profil som sedan användes när vi designade nya skyltar både utomhus och inomhus. Vi tog även fram printmaterial och har hjälpt till med kommunikation på hemsidan och i sociala medier.

Kliniken köpte in en tjänst från en annan medialeverantör för några år sedan som installerade ett system med mediaskärmar i besöksrummet och även i taket ovanför patientstolarna i besöksrummen. Tanken var att visa informativa budskap kombinerat med lugnande och avkopplande miljöbilder. Något hände med leverantören och systemet kom aldrig igång.

Vi fick förfrågan i somras om vi skulle kunna få igång systemet och göra något med det. När vi tittade på konceptet på plats så fick vi en idé till upplägg. Vi bollade upplägget med våra vänner på Tankbar i Nyköping som jobbar med produkten Mediascreen och bad dom titta på vad dom skulle kunna göra med tekniken. Det visade sig att det gick att koppla Mediascreen till de befintliga skärmarna på kliniken, och vi kunde sätta igång att skissa på vår idé.

Tanken var att designa medier med patientinformation som visades på skärmen i besöksrummet. Till patientskärmarna hade vi en idé om att bistå med miljöfoto vi tagit under åren. Vi sitter ju på en mängd bilder från Oxelösund som vi tagit i samband med våra många fotningar till olika företag.

I mitten av januari presenterade vi vårt förslag samtidigt som vi fick utbildning på Tankbar i mediespelarna och hur man administrerar budskapen. I mitten av januari rullade sedan mediaskärmarna igång för första gången. Vi fortsatte att titta på fler idéer och fler steg där man skulle kunna samverka med Oxelösund och påa evenemang och annat som händer i kommunen. Konceptet kommer att utvecklas vidare under våren/sommaren.

Mer information om Tandläkare Göran Herbring på klinikens hemsida