Skip to main content
AktuelltProjekt

Webb-maraton på Anderberg Media i december

Inlagt av 14 december, 2018maj 3rd, 2019No Comments

Sedan 2017 så har vi ju helt gått över till WordPress som plattform när vi bygger nya hemsidor åt våra kunder. Vi byggde ju tidigare i Joomla!, och några av de äldre versionerna av denna plattform har varit utdaterade sedan ett par år tillbaka. Det här är hemsidor som vi byggde för 4-6 år sedan, och under hösten gick vi ut med erbjudande om att migrera över eller bygga helt nytt i WordPress.

Det slutade med att vi fick in 5 beställningar i slutet av november, och alla utom en behövde helt nya hemsidor. Det har alltså blivit ett webb-maraton under hela december, då alla behöver få upp nya versioner innan nyår. Vi har fått planera produktionerna i två steg, dels för att hinna lansera innan nyår. En annan anledning är att vi ser att de nya versionerna av majoriteten av dessa hemsidor kommer att bli mycket mer extensiva under produktionens gång.

Vi kommer att lanserar vi steg ett av dessa 5 hemsidor i december och fortsätter sedan att utveckla dom i lugn och ro på det nya året.