Skip to main content
Aktuellt

Nu flyttar vi in i Gamla Riksbankshuset i Nyköping

Inlagt av 10 december, 2018maj 3rd, 2019No Comments

Efter att ha jobbat i 9 år från hemmakontoret i Harg i Nyköping är det dags att expandera. Vi har sökt runt i Nyköping lite under året som varit, men har inte hittat något som känts rätt. I november fick vi erbjudande för andra gången att ta över Kristina Bährs (Exist.nu) gamla lokal i Riksbankshuset. Jag hade aldrig varit och besökt lokalen, och när vi klev in i den stora, luftiga våningen på Östra Storgatan i Nyköping så kändes det direkt att vi hade hittat hem.

I december har flytten gått, sakta men säkert, då vi har haft en enormt hektisk sista månad på året. Vi har tagit vår tid utan att stressa på, och räknar med att dra igång på allvar i den nya lokalen i mitten av januari 2019. Då blir vi även fler i teamet.