Skip to main content
AktuelltOmvärld

Karlsten & Co tar över slottet på Nyköpingshus

Inlagt av 29 november, 2018maj 1st, 2019No Comments

Linda Saareste är tjejen som tagit emot oss under hela hösten när vi haft kundmöten på Nyköpingshus Konferens. Företaget har en helt otrolig personal med Per Karlsten i spetsen och levererar en helt fantastisk service. Thomas har älskat lokalerna i Porthuset sedan första gången han klev in på ett mingel för över 6 år sedan. Det var på Porthuset som vi hade vår första After Work för våra kunder 2012. Per själv gästade senast i september i år på vår After Work i Gamla Residenset, också på Nyköpingshus.

Nyköpingshus Konferens är själva en av våra kunder sedan 2012 och en av de första här i stan som fick responsiv hemsida. Nu är det dags att se över hemsidan, då det blev klart att Per även tar över slottet. Det ska bli spännande om han bestämmer sig för att fortsätta regimen som hertig eller om han kommer att utse sig till kung. Det lär vi nog få veta tids nog.

Ett stort grattis från oss till Per, Linda och de andra och det ska bli hur kul som helst att få delta och tillföra med det vi kan för att hjälpa, stötta och lyfta verksamheten på Nyköpingshus.

Besök Nyköpingshus Konferens hemsida på nykopingshuskonferens.se
Läs artikel i SN