Skip to main content
AktuelltLanseringar

Decorant tar fram styrkan i ditt golv

Inlagt av 28 november, 2018maj 1st, 2019No Comments

Decorant Golvteknik & Måleri drivs av Nyköpingskillen Magnus Ekstrand. Företaget jobbar med förädling av gamla och nya betonggolv, alla typer av fogfria golvsystem samt traditionellt måleri. Kunderna är mestadels företag inom industri, kök/restaurang, lager och verkstäder men även mindre garage samt bostäder för privat bruk. Med Decorant får man högkvalitativa golvlösningar får du en miljö som är lättstädad, modern och ekonomisk med oslagbar hållbarhet.

Magnus kontaktade oss redan förra året och vi har varit med i processen ända sedan man funderade på namn på det nya företaget. Vi har sedan hjälpt till att ta fram varumärke, grafisk profil och en enkel hemsida till företaget att starta ut med. Vi har byggt hemsidan med våra senaste verktyg i WordPress med möjligheter att utveckla och bygga ut successivt vid behov.

Välkommen att läsa ned om Magnus och hans företag på Decorant.se