Skip to main content
AktuelltLanseringar

Impera Bygg blev Årets Nyföretagare

Inlagt av 26 oktober, 2018maj 1st, 2019No Comments

Det har varit bråda dagar för Kalle Gustavsson på Impera Bygg denna vecka. Kalle är 24-åringen som startade eget för 1,5 år sedan, endast 4 år efter att han utexaminerats från Byggtekniska. Nu har han 3 anställda och en fjärde på gång. Vad som skiljer Impera Bygg från den traditionella byggfirman är att man jobbar med byggkonstruktion och planering i de senaste professionella 3D-programmen. Att jobba digitalt på det här sättet gör det mer kostnadseffektivt och lättare att planera på ett effektivt sätt mot kunden.

Impera Bygg utför även byggnationer, ombyggnader, renoveringar & tillbyggnader till privatpersoner, större byggbolag och kommuner.

Kalle kontaktade oss i slutet av september och frågade om vi skulle kunna hjälpa oss med en hemsida till företaget. Vi hade inte planerat att starta produktionen direkt i oktober tills Kalle ringde och berättade att han blivit nominerad till Årets Nyföretagare i Östra Sörmland. Det hela slutade med några bråda dagar denna vecka att få klart allt så att vi kunde lansera hemsidan tills idag, ifall. Vad kul det var när Kalle ringde på lunchen idag och berättade att han vann utmärkelsen!

Det är bara att önska lycka till och ett stort grattis. Då blir det extra firande på Mino-galan ikväll!

Impera Byggs hemsida hittar du på imperabygg.se