Skip to main content
AktuelltLanseringar

Anki Adventures – träningsresor sedan 2009

Inlagt av 20 oktober, 2018maj 1st, 2019No Comments

Anki Sognefors på Anki Adventures sitter på flyget för att hålla i ännu en tränings- och sparesa till Zadar i Kroatien när detta skrivs. Det är snart 10 år sedan hon startade, och idag är hon ett känt och etablerat namn i Sörmlandsregionen i träningssammanhang. Förutom Ankis enormt populära tränings-, spa- och wellnessresor så finns även resor till Afrika och Island med i reseprogrammet.

Thomas hos oss lärde känna Anki på en säljkurs på Nyföretagarcentrum 2009 när de båda var nystartade företag, och gjorde sedan en hemsida till Anki när hon var redo att gå ut och börja marknadsföra sig. Hemsidan har stått sig ända tills i somras, då Anki beslutade sig för att det var dags att skaffa en ny. Nya hemsidan är byggd med våra senaste verktyg och väl värd ett besöka och uppleva.

Lycka till med träningsresan Anki, och välkommen alla andra att besöka nya hemsidan på ankiadventures.se