Skip to main content
AktuelltLanseringar

Simons Gummi – hundraåringen får ny webb

Inlagt av 15 oktober, 2018maj 1st, 2019No Comments

Simons Gummi i Nyköping drivs sedan 1996 av syskonparet Per Axelsson och Annika Nelén. Då tog syskonen över företaget efter sin pappa som hade jobbat i däckverstaden sedan 1946 och som tog över företaget 1967. Per började sommarjobba i däckverkstaden redan som tolvåring, och Annika jobbade även hon extra under sin uppväxt.

Företaget är ett av Nyköpings äldsta, och firade 100 år 2017. Per och Annika är den andra familjen som driver den anrika däckverkstaden efter Simon Andersson själv som startade företaget 1917.

Tiden formligen rasar framåt. Vi gjorde ny hemsida till företaget 2013, och i år kändes det dags att förnya igen för att hänga med i den otroligt snabba utvecklingen på nätet under de senaste åren. Vi har byggt webb efter det senaste snittet och på den nya kan man även göra bokningsförfrågan online.

Välkommen in på simonsgummi.com
Läs mer om Simons Gummis 100-årsjubileum på SN.se